Esittely

Olen syntynyt Helsingissä 21.12.1956.

Asuin pääosan lapsuudestani ja nuoruudestani Suomenlinnassa. Suomenlinna, meri, lapsuuden ystävät ja meripartio jättivät minuun ja arvoihini pysyvän jäljen. Ylioppilaaksi kirjoitin Helsingin Suomalaisesta Yhteiskoulusta vuonna 1975. Opiskelin oikeustiedettä sekä Helsingissä (1977-82) että Lontoossa (1985-86).

Työura

Työurani alkoi pankeissa, mistä siirryin 1980 -luvun lopulla yrityksiin. Toimialakokemukseni on laaja, kiinteistöliiketoiminnasta, rahoituksesta ja sijoitustoiminnasta kansainväliseen liiketoimintaan, vientiin ja tuontiin. Juridiikka ja rahoitus ovat kulkeneet mukana koko ajan. Olen toiminut mm. rahoitus- ja lakiasiainjohtajana, hallintojohtajana ja toimitusjohtajana. Vuosien varrella minulle on kertynyt runsaasti kokemusta myös yritysten hallitustyöskentelystä.

Nykytilanne

Olen asunut Kotkassa vuodesta 2016 lähtien. Hoidan yrittäjäpohjalta asiakkaideni sijoitusvaroja ja autan heitä yrityskaupoissa. Minulla on myös lepäävä maahantuontiyritys, jonka toiminta käynnistyy uudelleen vuoden 2021 aikana.

Tavoitteeni on kyetä vuoden 2021 aikana luomaan yhteistyössä hankkeen kumppaneiden kanssa pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa Kymenlaakson ja sen lähialueiden yritysten kasvua.

Yhdistys- ja järjestötoiminta

Olen toiminut mm. uimaseuroissa, Suomen Uimaliitossa ja Suomenlinnan Pursiseurassa ja muissa yhdistyksissä. Tällä hetkellä olen puheenjohtajana Hallituspartnerit Kymenlaaksossa, presidenttinä Kotkan Rotaryklubissa sekä hallituksen jäsenenä Kotkan Yrittäjissä ja Kulttuurimajakka ry – Kulturfyren rf -nimisessä yhdistyksessä. Olen myös Uimaliiton kurinpitolautakunnan jäsen.

Varusmiespalvelukseni suoritin merivoimissa, olen sotilasarvoltani yliluutnantti.